جمعه 24 شهریور 1396  11:34 ق.ظ
نوع مطلب: (اقامت ارمنستان ،) توسط:

ارمنستان دارای دو نوع اقامت 
یک ساله قابل تمدید واقامت پنج ساله دائم می باشد. 
از چه راهی می توان اقامت یکساله ارمنستان را اخذ نمود:
 ثبت شرکت (اقامت تجاری) 
ثبت نام در یکی از دانشگاههای ارمنستان (اقامت تحصیلی) 
مشغول به کار شدن در یکی از شرکت های فعال در ارمنستان و معرفی شما به عنوان کارمند رسمی از طرف آن شرکت 
ازدواج با شهروند ارمنی به طور رسمی 
مراحل و مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت تجاری یک ساله ارمنستان 
۱ـ ارائه مدارک شرکت (سند شرکت، اساسنامه، و مهر شرکت) 
۲ـ تهیه گواهی پزشکی 
۳ـ ترجمه رسمی پاسپورت متقاضیان اقامت به زبان ارمنی 
۴ـ تکمیل فرم های مربوطه به دادخواست دریافت اقامت
 ۵ـ سه قطعه عکس ۴*۳ ۶ـ واریز کردم مبلغ ۱۰۵هزار درام ارمنستان (۲۱۵دلار) به حساب دولتی ارمنستان ۷ـ مراجعه به اداره اقامت در ارمنستان و پیگیری مراحل درخواست

برای اطلاعات بیشتر با مشاورین ما در ارمنستان تماس حاصل فرمایید


نظرات()   
   
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر