یکشنبه 30 مهر 1391  03:17 ب.ظ
نوع مطلب: (اقامت ارمنستان ،) توسط:


اقامت ارمنستان

 

در کل، با دریافت اقامت کشور ارمنستان می توانید مانند شهروند آن کشور باشید. در کشور ارمنستان پس از تمدید حداقل 5 سال از اقامت، می توانید پاسپورت ارمنی دریافت کنید و مانند یک شخصیت ارمنی با دنیای بیرون ارتباط برقرار کنید.

 

با داشتن پاسپورت و شناسنامه ارمنی، بدون تحریم و محدودیت با دنیای بیرون مراودات خود را گسترش دهید.

 

مراحل اقامت در ارمنستان

 0037495492827

1 . حضور بار اول در ارمنستان ( یک بار به مدت 2 تا 4 روز )

 

2 . حضور در اداره ثبت ارمنستان .

 

پس از اخذ اقامت یکساله می توان بوسیله شرایطی که ما برای شما فراهم می آوریم و با استفاده از روابط و نفوذ ما، اقامت 5 ساله دریافت کنید که پس از گذشت 3 سال از اخذ اقامت 5 ساله می توان بوسیله وکلای خبره، درخواست اخذ تابعیت و یا پاسپورت کشور ارمنستان را نمود.

 

مزایای اخذ پاسپورت و اقامت ارمنستان، تردد در بیشتر کشورهای اروپا و آمریکا (پس از درخواست صدور روادید) و ورود به خاک کشورها بدون اخذ ویزا می باشد.

 

از جمله کشورهای بدون ویزا : روسیه ، اکراین ، گرجستان ، ازبکستان و ...

 

 

 

 هزینه دریافت اقامت در ارمنستان :

هزینه اقامت در ارمنستان برای هر نفر با توجه به شرایط سنی متفاوت بوده ولی در کل برای افراد بالای 9 سال مبالغ یکسان واریز شده و برای هر نفر حق الوکاله وکیل نیز در ارمنستان پرداخت می شود.

 

هزینه پیگیری که ما از شما دریافت می کنیم برای هر نفر صرفا 100 دلار بوده و بقیه هزینه ها که خیلی هم زیاد نیست باید مستقیم در بانک به حساب دولت واریز شود !

 

 


نظرات()   
   
ارین
پنجشنبه 4 آبان 1391 04:31 ب.ظ
مطالب مفیدی بود مرسی از شما
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر